Vikeså Glassindustri investere i nytt utstyr til produksjonen

Vikeså Glassindustri A/S har nettopp signert en avtale om kjøp av Macotec sitt Helautomatiske kombibord med skjæring for både laminat og float.

Ved kjøp av dette bordet får vi noe av det beste på markedet både når det gjelder kvalitet, effektivitet og teknologi. Det er spekket med tekniske løsninger som får det eksisterende bordet på Vikeså Glassindustri A/S til å se mye eldre ut det egentlig er. Siden teknologien beveger seg så raskt måtte vi bare investere i denne type bord for å sikre konkurransestyrken og tilfredsstille egne krav til kvalitet, sier Kim Rasmussen

Bordet fra Macotec kan skjære i bredder opp til 4900 mm og i tykkelser opp til 12.12.12 (28,56mm). Det har en spesiell måleteknikk under skjæring som gjør at delaminering ikke skal forekomme i etterkant. Vi kan også skjære fasonger i automatisk modus som gjør at presisjon og effektivitet går opp.

For å sikre godt arbeidsmiljø og helse er hele skjæringssyklusen lagt opp til at det skal være så lite manuelt arbeid som mulig. Vi får nå også mulighet for å skanne inn maler som da genere en dxf fil.
Med denne investeringen, inklusiv skanneren som er på vei fra Deltamax står Vikeså Glassindustri A/S mye bedre rustet til fremtiden.

Jeg kan uten forbehold si at Vikeså Glassindustri A/S nå kan levere den beste isolerglass kvalitet i markedet.

– Kim Rasmussen, Daglig leder Vikeså Glassindustri AS

Investeringene ligger helt parallelt med ønsket om å ta opp norsk isolerglass produksjon til et nytt nivå, det er en del av Vikeså Glassindustri A/S sin visjon for fremtiden, og vi ser frem til å bidra til høyt nivå i det norske marked i mange år fremover. Nå er det Norge sin tur til å ha profesjonelle, moderne og fremoverlente produksjonsbedrifter.