Vikeså Glassindustri bryr seg om sine kunder

Vikeså Glassindustri A/S har nettopp inngått avtale om levering av en skanner fra italienske Deltamax for å sikre en kontinuerlig høy kvalitet ut til kundene sine. Dette gjør man fordi vi ønsker at Norsk produsert kort-reist-glass skal være det beste som er på markedet, vi skal produsere glass med høy kvalitet og lite CO2 påkjenning på klima siden.

 

Vikeså Glassindustri A/S ønsker å levere det beste glass på markedet, derfor har man investert i topp modellen fra Deltamax som heter Glassinspector Q+. Skanneren detekterer feil fra 0,1 mm, den finner både feil på belagte og ikke belagte overflater. Skanneren sier fra hvis belegg er snudd feil vei på produksjonslinjen og hvis det er feil som ligger ut forbi gjeldende standard fra Glass og Fasadeforeningen.

Eventuelle avvik på glasset vises visuelt med laser etterfølgende på glasset, slik at avviket kan inspiseres av operatøren.

Alle avvik lagres på serveren sammen med ordren, slik at man har backup på alle glass hvor det er registrert avvik, både de som er innenfor og utenfor aksepterte toleranser.

Men her slutter det ikke, for hvis en kunde har skjerpet krav til glass, så kan vi per kunde sette opp toleranse krav som passer kunden sitt behov.

Det forventes at skanneren installeres i januar 2020.

Hos Vikeså Glassindustri A/S gjør vi dette for å sikre oss selv så lite reklamasjoner som mulig, men samtidig sikre at kundene får høy kvalitet av glass og unngår unødige utskiftingskostnader fordi vi bryr oss om det viktige, kundene.

Leveringsvilkårene i glassbransjen er slik at hvis det er feil på glasset, og kunden først ser dette etter glasset er montert, da står kunden med alle utfordringene økonomisk for å skifte glasset når glassleverandøren leverer nytt glass. Dette skal vi være med på å forbedre for kundene – det er fort veldig kostbart for kunden å skifte et glass i 7. etasje, da er det bedre å velge høy-kvalitets-glass fra Vikeså Glassindustri A/S.